JAKUB PORZYCKI Nurphoto Via Afp
OZLJEDA UOČI SUPERKUPA

VIDEO: Strašan udarac za Real, mladi veznjak vrisnuo i grčevito se držao za koljeno, Modrić se uhvatio za glavu

U Realu strahuju da se kod 21-godišnjeg nogometaša radi o unutarnjem puknuću ligamenata
Piše: SNObjavljeno: 14. kolovoz 2024. 08:44

Loše vijesti za Real Madrid dolaze samo dan uoči utakmice Superkupa protiv Atalante. Naime, tijekom treninga se ozlijedio Eduardo Camavinga i čini se da će propustiti priliku za osvajanje prvog ovosezonskog trofeja s Realom.

Na snimci koja je odmah postala viralna vidi se kako je 21-godišnji veznjak Reala proklizao dok je pokušavao driblingom proći pored sunarodnjaka Aureliena Tchouamenija.

Nesretni je Francuz vrisnuo od boli i grčevito se uhvatio za lijevo koljeno, a njegovi su suigrači odmah dotrčali te se po reakcijama dalo primijetiti koliko je ozljeda ozbiljna. Luka Modrić primio se za glavu čim se približio i uvidio u kakvoj je agoniji Camavinga.

Medicinsko osoblje ekspresno mu je pružilo pomoć na samom terenu Nacionalnog stadiona u Varšavi gdje će se odigrati utakmica Superkupa. Nakon pregleda u svlačionici isključena je ozljeda križnih ligamenata.

Camavinga će biti podvrgnut pretragama u srijedu ujutro kako bi se utvrdio stupanj ozljede, a u klubu strahuju da je možda pretrpio oštećenje unutarnjih ligamenata.

image
SERGEI GAPON Afp

Real Madrid je potpisao Camavingu 2021., premda su se za njega tada otimali PSG i Manchester United. Od tada je osvojio dvije Lige prvaka, dvije La Lige i jedno Svjetsko klupsko prvenstvo u 145 nastupa za španjolske velikane.

Odigrao je 31 utakmicu u sezoni 2023./24. kada je Real Madrid rekordni 36. put postao prvak La Lige.

Utakmica Superkupa između Reala (pobjednika Lige prvaka) i Atalante (pobjednika Europske lige) na rasporedu je u srijedu u 21 h.

Linker
24. listopad 2024 14:14