screenshot
TRENUTAK ZA PAMĆENJE

VIDEO: TRENUTAK 'NAPADA' NA NENADA BJELICU Modri junaci mu se prišuljali iza leđa, a onda je krenuo šou! Trener Dinama u jednom trenutku i 'poletio'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. veljača 2019. 10:57

Od prve do zadnje minute smo kontrolirali utakmicu, bili smo bolji i zasluženo smo slavili, kazao je trener zagrebačkog Dinama Nenad Bjelica nakon što je hrvatski prvak izborio plasman u osminu finala Europske lige.

Dinamo je u uzvratnom susretu 16-ine finala pobijedio Viktoriju iz Plzena sa 3-0 i tako nadoknadio poraz od 1-2 iz prve utakmice.

"Iza nas je 90 minuta velike borbe. Našli smo dobar balans između agresivnosti i uživanja. Od prve do zadnje minute smo kontrolirali utakmicu, bili smo bolji i zasluženo smo slavili," kazao je Bjelica.

Također valja istaknuti zanimljivi detalj nakon utakmice kada su igrači zaskočili Nenada Bjelicu u trenutku kada je davao izjave za Arenu Sport. Prišuljali su se Olmo, Hajrović ui društvo u improvizirani studio i zatim krenuli vodom polijevati svog trenera, ali i ostalu ekipu koja je u tom trenutku bila na podiju. Zanimljive scene POGLEDAJTE U VIDEU!

Linker
20. svibanj 2024 14:19