Brutalan start je obilježio susret Monaca i Trabzonspora

 SCREENSHOT
DIVLJAČKI START ZA ZATVOR

VIDEO: Urugvajac potpuno poludio nakon što ga je protivnik srušio na pod, pa ga pogodio kopačkom u glavu

Maximiliano Gomez je dobio izravan crveni karton zbog brutalnog udarca u glavu igrača Monaca
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. listopad 2022. 20:25

Monaco je u trećem kolu Europske lige ugostio Trabzonspor, a utakmicu je već na samom startu obilježio brutalan prekršaj gostujućeg igrača Maximiliana Gomeza nad Mohamedom Camarom zbog kojeg je iste sekudne dobio crveni karton.

Camara je u trku srušio Gomeza koji se odlučio odmah vratiti svojem suparniku za ovaj prekršaj, ali deset puta većim intenzitetom. Ovaj 26-godišnji Urugvajac je s poda namjerno kopačkom u lice pogodio Camaru. Sudac je pogledao situaciju na VAR-u i odmah Gomeza nagradio crvenim kartonom.

Da stvar bude gora, Gomez se zbog isključenja i bunio. Nikako mu nije bilo jasno zašto je dobio crveni karton. Sada ga čeka minimalno dvije utakmice kazne zbog direktnog crvenog kartona, a nije isključeno da će s terena izbivati i duže nakon što UEFA pregleda ovu snimku.

BRUTALNI UDARAC GOMEZA POGLEDAJTE OVDJE.

Gomez je, osim što je sebe udaljio s terena na nekoliko utakmica, ostavio i ekipu na cjedilu u 11. minuti. Tri minute kasnije Trabzonspor je primio prvi gol. Ben Yedder je zabio u 14. minuti, a onda je dodao još jedan gol u drugoj minuti sučeve nadoknade prvog poluvremena. U 55. minuti Disasi zabija za 3:0 za Monaco. Na kraju je Bakasetas u 72. minuti zabio počasni gol za goste za konačnih 3:1.

Linker
26. travanj 2024 04:33