MARCO BERTORELLO Afp
STIGLO JE OBJAŠNJENJE

VIDEO Zvijezda Juventusa šokirala sve, uhvatio se za prsa i stadion napustio u suzama: ‘Evo zašto sam plakao...‘

Nakon izlaska iz igre ekspresno je završio na liječničkim pretragama
Piše: SNObjavljeno: 14. travanj 2023. 06:40

Izlazak Wojciecha Szczesnyja iz igre u suzama obilježio je prvo poluvrijeme prve četvrtfinalne utakmice Europske lige između Juventusa i Sportinga u Torinu.

Szczesny je u 41. minuti susreta zatražio liječničku pomoć primivši se za prsa, a nekolicina njegovih suigrača bila je vidno zabrinuta. Nakon dvominutnog tretmana poljski vratar je odšetao do klupe u suzama, a Juventusovi navijači ispratili su ga pljeskom.

Poslije utakmice završio je ekspresno na pretragama koje su obavljene na licu mjesta na stadionu, a skupio je i snage objasniti što mu se dogodilo.

"Borio sam se doći do daha. Bio sam anksiozan i uplašen i zato sam plakao", objasnio je Szczesny.

Izlazak uplakanog Szczesnyja možete pogledati OVDJE i OVDJE.

"Srećom, sada sam dobro. Obavili smo liječnički pregled i sve je u redu. Testovi su pokazali da nema problema", dodao je vratar Juventusa.

image
MARCO BERTORELLO Afp

Riječi su to kakve je svakako lijepo čuti nakon scena koje su zabrinule sve navijače na Allianz Stadiumu u Torinu.

image
MARCO BERTORELLO Afp

Scezsny je jedan u nizu slavnih nogometaša koji je posljednjih godina imao zdravstvenih tegoma. Podsjećamo, Christiana Eriksena su liječnici oživljavali na terenu na Euru 2020. godine nakon srčanog zastoja, dok je problema s disanjem imao i Sergio Agüero 2021. godine u dresu Barcelone. Kasnije je Argentincu dijagnosticirana srčana aritmija zbog čega se prijevremeno umirovio.

Linker
15. svibanj 2024 22:32