RONALD GORSIC /CROPIX Cropix
ŠPANJOLCI OPREZNI

‘Više ti nitko ništa ne poklanja pa smo znali što trebamo napraviti! Ali nema opuštanja u uzvratu‘

“Možda je krajnji rezultat manji nego je trebao biti, ali bit ćemo na oprezu i u drugoj utakmici"
Piše: HinaObjavljeno: 09. travanj 2021. 15:35

Villarrealov vratar Gero Rulli, koji je u četvrtak sačuvao netaknutu mrežu u gostujućoj pobjedi od 1-0 nad zagrebačkim Dinamom, poručio je u petak kako je to bila velika pobjeda no da se njegova momčad ne smije opustiti za tjedan dana u četvrtfinalnom uzvratu Europske lige.

“Više ti nitko ništa ne poklanja pa smo znali što trebamo napraviti u Zagrebu. Od prve minute smo tražili pobjedu i jako ozbiljno odigrali utakmicu”, izjavio je 28-godišnji Argentinac u obraćanju medijima.

“Dinamu smo malo toga prepuštali a generirali puno toga pa je možda krajnji rezultat manji nego je trebao biti. U svakom slučaju ostvarili smo veliku pobjedu uz odličan dojam”, rekao je Rulli kojeg trener Unai Emery postavlja među vratnice u europskim utakmicama dok prednost u prvenstvu ima Sergio Asenjo.

Sedmoplasirana momčad španjolskog prvenstva Villarreal u subotu će u 14 sati igrati doma prvenstvenu utakmicu s Osasunom koja zauzima 14. mjesto na tablici, a onda će u četvrtak opet na svom “Stadionu keramike” ugostiti Dinamo.

“Sada već razmišljamo o nedjeljnoj utakmici ali imajući na umu da idući tjedan igramo uzvratni susret s Dinamom. Rezultat iz prve utakmice je dobar no nije i konačan. Ne možemo se opustiti”, zaključio je Rulli koji je prošlo ljeto stigao iz Real Sociedada u Villarreal pa nastupio u 14 utakmica, od čega devet u Europskoj ligi a ostatak u kupu.

Villarreal je u četvrtak slavio na Maksimiru s 1-0 pogotkom u 44. minuti iz jedanaesterca.

Linker
19. travanj 2024 01:42