SIMON DAEL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Simon Dael/Shutterstock Editorial/Profimedia
REAKCIJE IGRAČA

Vlašić odgovorio na zvižduke s tribina, Ivanušec: Ispuhali smo se trčeći za njima. Hvala navijačima...

Nikola Vlašić bio je zadovoljan svojim debijem u prvih 11 West Hama...
Piše: SNObjavljeno: 16. rujan 2021. 22:18

Iako je kratko u istočnom Londonu, kaže da se već dobro prilagodio.

- Osjećam se dobro, momčad me dobro prihvatila, iako sam tu sedam dana, navikavam se na njih i oni na mene. Pobijedili smo i to je dobar znak da nešto dobro radimo - kazao je u uvodu Vlašić.

Priznao je da je dobar osjećaj pobijediti u Maksimiru.

- Da, dobar je osjećaj, igrao sam puno puta ovdje, lijepo je bilo ponovno zaigrati. Što se tiče mene, bit ću bolji iz utakmice u utakmicu.

Je li očekivao više od Dinama no što su Modri prikazali?

- Dinamo je odlična momčad, rekao sam suigračima da su dobri, da ih ne smijemo podcijeniti i dobro smo ih analizirali. Nisam očekivao više, nego su igrali koliko smo im dali, mi smo odigrali dobro.

Kako je doživio zvižduke Maksimira?

- To je dio nogometa, sve u redu, mogu se na to samo nasmijati. Vidio sam se poslije utakmice s Ivanušecom, Livakovićem, Oršićem, Petkovićem..., poželio sam im sreću dalje u sezoni, vidjet ćemo se uskoro u reprezentaciji.

Oršić, kad ga je već spomenuo, nije bio tako razigran i precizan kao protiv Tottenhama?

- Pripremili smo se na Oršića, dobro smo ga čuvali i nije imao prilika.

Luka Ivanušec istupio je uime Dinamove svlačionice.

- Slažem se sa svime onime što je rekao i trener, nismo ušli dobro u utakmicu. Ali, povukli smo se i iz taktičkih razloga na početku. Opet, igrali smo protiv West Hama, koji je kvalitetna momčad. Uzeli su loptu, trčali smo za njima, ispuhali se, natjerali su nas na to. Ušli smo bolje u drugo poluvrijeme, ali taj gol nas je drugi gol presjekao - rekao je Ivanušec, koji je pohvalio i tribine Maksimira.

- Zahvaljujem navijačima, bilo je lijepo vidjeti ovako ispunjen Maksimir i takvu atmosferu. Pozivam ih da bude ovako u Maksimiru i u sljedećim utakmicama, vjerujem da idući put s nama slaviti.

Linker
27. travanj 2024 03:21