Kurt Zouma ozlijedio se protiv Chelseaja

 GLYN KIRK Afp
OSLABLJENI NA MODRE

West Ham će Dinamo dočekati bez dvije važne uzdanice, obojica su se ozlijedila igrajući protiv Chelseaja

Kurt Zouma i Ben Johnson neće moći igrati, a još od ranije nedostaje Angelo Ogbonna.
Piše: HINAObjavljeno: 07. prosinac 2021. 13:38

Engleski premierligaš West Ham United će u susretu posljednjeg kola H skupine Europske lige u četvrtak protiv Dinama biti oslabljen neigranjem ozlijeđenih braniča Kurta Zoume i Bena Johnsona. Obojica su se ozlijedila u ligaškoj pobjedi protiv Chelsea (3-2) igranoj ovog vikenda.

Zouma je zadobio ozljedu tetive koljena zbog čega je zamijenjen u 71. minuti utakmice, dok je Johnon izašao u poluvremenu nakon što je osjetio zatezanje tetive.

"Skeniranje je pokazalo ozljedu i 27-godišnji francuski reprezentativni branič već je započeo svoj program oporavka u Rush Greenu pod nadzorom liječničkog tima", objavio je West Ham, ali nije precizirao vrijeme njegova povratka.

"Čekičari" su objavili i kako je Ben Johnson započeo rehabilitaciju. Klub je prošlog mjeseca već izgubio središnjeg braniča Angela Ogbonnu koji također neće konkurirati za ogled protiv "Modrih".

West Ham se trenutačno nalazi na četvrtom mjestu Premiershipa sa 27 bodova, osam manje od lidera Manchester Cityja.

Londonski sastav se i prije zadnjeg kola plasirao u osminu finala Europske lige, a u četvrtak će ugostiti zagrebački Dinamo u posljednjoj utakmici skupine.

Hrvatski prvak je osigurao "europsko proljeće" barem u Konferencijskoj ligi, a za plasman u play-off Europske lige trebat će bod u Londonu ili Rapid ne smije izgubiti kod Genka.

Linker
18. travanj 2024 17:35