GLYN KIRK Afp
NASTAVLJA SE ISTRAGA

West Ham identificirao dva napadača na njemačke novinare: ‘Ako budu krivi, bit će im zabranjeno dolaziti!‘

Londonski klub izdao službeno priopćenje u kojemu je istaknuta nulta tolerancija prema nasilju
Piše: HinaObjavljeno: 29. travanj 2022. 16:38

West Ham je objavio da je indentificirao dvojicu navijača koji su u četvrtak navodno napali dva njemačka radio komentatora za vrijeme prve utakmice polufinala Europske lige u kojoj je sa 2-1 slavio gostujući Eintracht iz Frankfurta.

"U skladu s našom politikom nulte tolerancije prema nasilju podaci napadača su predani policiji koja će obaviti svoju istragu. Ako počinitelji budu proglašeni krivima, bit će im na neodređeno vrijeme zabranjen ulazak na Londonski stadion i neće moći putovati s klubom. Takvo ponašanje je neprihvatljivo i neće biti tolerirano u West Hamu", izjavio je glasnogovornik engleskog kluba.

Reporteri Philipp Hofmeister i Tim Brockmeier, koji rade za regionalnu njemačku radio-postaju Hessischer Rundfunk, tvrde da su napadnuti nakon što je u 21. minuti Michail Antonio postigao izjednačujući pogodak za West Ham, da bi u poluvremenu bili preseljeni na druga mjesta na stadionu.

Napadnuti Hofmeister je putem Twittera objavio da se "osjeća dobro" te poželio sve najbolje svim navijačima West Hama koji vole nogomet i poštuju suparnike.

Linker
25. travanj 2024 06:40