Navijači West Hama na svom stadionu u Londonu
 GLYN KIRK Afp
PROVOD U HR METROPOLI

‘Zagreb je krasan, cijene povoljne, Boysi neće raditi probleme, ali nemojte nositi dres Nikole Vlašića‘

‘BBB su općenito izvrsni dečki, ali ako odete u pubove blizu stadiona, posebno u dresu Vlašića...‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. rujan 2021. 21:31

West Ham u četvrtak u Maksimiru čeka najteže gostovanje u skupini Europske lige.Tako barem Englezi najavljuju utakmicu za koju postoji i golemi interes navijača West Hama. Njima su dodijeljene 1.243 ulaznice, koje su odmah ugrabili navijači koji su na to imali pravo. Međutim, procjena je da će u Zagreb doći još dosta njih kako bi malo osjetili atmosferu, ali se i dobro proveli.

Navijačima je rečeno da je Zagreb krasan grad koji se isplati posjetiti, da su cijene pića i hrane iznimno povoljne, te du su Bad Blue Boysi žestoka navijača skupina, ali i da neće praviti probleme engleskim navijačima koje će zateći u gradu.

image
Bad Blue Boysi
RONALD GORSIC/CROPIX Cropix


Na jednu su stvar ipak upozoreni, a to je ipak na sebi ne nose dres s imenom Nikole Vlašića na leđima. Englezi upozoravaju da je novi igrač Čekićara dijete Hajduka, a to je najljući suparnik Dinama u hrvatskom prvenstvu. Ističu da je riječ o rivalitetu koji traje već niz desetljeća.

image
Navijači West Hama
GLYN KIRK Afp


"Nećete imati problema s nošenjem West Hamovih dresove, BBB su općenito izvrsni dečki, ali ako odete u pubove blizu stadiona, posebno u dresu Nikole Vlašića, to već može biti određena provokacija".


Piše doduše da ne nose ni dres Davora Šukera, koji je 2000. igrao za West Ham, ali jasno je da ih u Zagrebu zbog toga nitko neće napasti.


West Ham u Zagrebu ima i klub svojih obožavatelja...

Linker
20. travanj 2024 21:43