Dailymotion
ISPOD RAZINE TAKVOG KLUBA

EUROPSKI VELIKAN OTPUSTIO NOGOMETAŠA KOJI JE GODINU DANA BIO U KOMI Rekli da će se brinuti za njega do kraja života, a sad su totalno okrenuli ploču!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. ožujak 2020. 14:29

Abdelhak Nouri još je jedna u nizu žrtava koronavirusa. Taj nogometaš Ajaxa prije tri godine u prijateljskoj je utakmici doživio srčanu udar na terenu, pa je dvije godine proveo u komi, a sad nakon što se konačno probudio, ostao je bez angažmana u slavnom klubu, a sve s ciljem - rasterečenja klupskog proračuna...

Nastradao je u prijateljskoj utakmici između Ajaxa i Werdera kad je ovaj mladi nogometaš u jednom trenutku ostao ležati na travnjaku. Njegov oporavak ide prema planu, konačno može komunicirati sa svojom obitelji koja mu je velika podrška.

AMSTERDAM, NETHERLANDS - NOVEMBER 24:  Abdelhak Nouri of Ajax in action during the UEFA Europa League Group G match between AFC Ajax and Panathinaikos FC at Amsterdam Arena on November 24, 2016 in Amsterdam, Netherlands.  (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)
Dean Mouhtaropoulos Getty Images

Čelnici Ajaxa nekoliko su puta ponavljali da će Nouri biti zbrinut do kraja života, no čini se da su se okolnosti promijenile. Taj 22-godišnjak ima ugovor koji mu istječe ove sezone, no on bi se automatski trebao obnoviti, no više tako ne misle u upravi kluba.

Klub nudi odštetu obitelji od pet milijuna eura, no njegova obitelj ne misli da je to adekvatan iznos - traže dvostruko više.

Borba tog 22-godišnjaka se nastavlja, ali ovoga puta i na sudu.

Linker
06. svibanj 2024 00:55