Reuters/Paul Childs
U POTRAZI ZA POJAČANJIMA

EVERTON U LOVU NA BILIĆEVU ZVIJEZDU Spas ili totalni promašaj? Pitanje je kako će se navijačima Vlašićevog kluba svidjeti ovakav potez...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. listopad 2017. 21:34

Prema napisima engleskih medija West Ham Slavena Bilića mogao bi u siječnju ostati bez jednog uglednog igrača.

Riječ je o napadaču Andyju Carrollu koji je na meti neefikasnog Evertona Nikole Vlašića. Klub iz Liverpoola zabio je tek 4 gola u 7 dosadašnjih premierligaških kola. Forma Waynea Rooneyja nije konstantna, a ljetno pojačanje Sandro Ramirez tek treba pronaći pravu formu. Stoga momčad trpi zbog odlaska Romelua Lukakua na Old Trafford i u potrazi je za pojačanjima.

Evertonov menadžer Ronald Koeman bacio je oko na čitav niz uglednih napadača, a među njima se najčešće spominju Arsenalov Olivier Giroud i Carroll koji je poznat po brojnim problemima s ozljedama.

Ove sezone Carroll je relativno zdrav i nastupio je u 4 od 7 West Hamovih premierligaških susreta, iako tek treba postići prvi gol.

The Sun javlja kako je Everton za njega spreman platiti čak 20 milijuna funti. Pitanje je koliko će se pokušaj dovođenja Carrolla svidjeti Evertonovim navijačima. Iako kvaliteta engleskog napadača nije sporna, nije uspio skupiti više od 15 premierligaških startova u zadnje četiri godine.

Linker
02. svibanj 2024 22:19