UPOZORENJE MODRIMA

Finci poslali poruku Dinamu: HJK Helsinki utrpao deset komada Bangor Cityju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. srpanj 2011. 22:58

Nakon što je u prvoj utakmici u Walesu slavio protiv Bangor Cityja (3:0), Dinamov protivnik u 3. pretkolu Lige prvaka, HJK Helsinki i u drugoj je utakmici, ovoga puta na domaćem terenu, bio bolji od svoga protivnika i to sa visokih 10:0.

Nakon prvog poluvremena Finci su vodili sa 2:0 golovima Ringa u 37. te Sadika u 44. minuti, a u nastavku utakmice prava mala golijada. Naime, sastav Anttija Muurinena u idućih je 45 minuta uspio u mrežu Velšana utrpati čak osam komada.



Na prvi pogodak u nastavku nije se trebalo dugo čekati. Već u 47. minuti strijelac za domaći sastav bio je Zanelli, a onda je krenuo pravi mali festival pogodaka u razmaku od samo dvadeset minuta. Prvi je na redu bio Brazilac Rafinha u 52., da bi se nakon njega ponovo na listu strijelaca upisao Zaneli u 54.. Deset minuta kasnije, u razmaku od samo tri minute u strijelce se upisuju Kastrati te Pukki sa dva pogotka.

U 71. minuti Parikka pogađa mrežu gostiju za 9:0, da bi dvije minute prije kraja susreta Kastrati postavio i konačni rezultat od 10:0.

Finci su, iako im protivnik nije bio pretjerano atkraktivan što govori i sam rezulatat, ipak dali do znanja Modrima kako su ozbiljna momčad te će sigurno biti prilično težak protivnik Zagrepčanima.

Linker
27. lipanj 2024 01:10