BRAZILCI ZADOVOLJNI

Fluminense o suradnji s Hajdukom: 'Šaljemo im dva igrača, oni nama trenere'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 08. prosinac 2012. 20:38

Na službenoj stranici Fluminensea objavljen je tekst o posjetu Krešića i Fiorentinija garniran fotografijom predsjednika kluba Petera Siemena u društvu splitskog dvojca.

- Fluminense i Hajduk složili su se u dogovoru o tehničkoj suradnji. Ugovor će obuhvatiti razmjenu profesionalnih sportaša, amatera sportaša i stručnog osoblja oba kluba. Među prvim konkretnim potezima je dogovoreno da dvoje mladih igrača iz Fluminensea ode u Hajduk tijekom sljedeće godine. Osim toga planiran je i kamp za mlade igrače u Splitu idućeg ljeta - rečeno je na web stranici Fluminensea. Menadžer Fluminensea, Marcelo Teixeira, smatra da je Hajduk pravi suradnik preko kojeg bi njegov klub mogao internacionalizirati svoj brand i uz to plasirati igrače na europsko tržište.

- Mi ćemo imati priliku provesti tehničke razmjene uključujući igrače i stručnjaka iz naše baze podataka i plasirati igrače u veliki europski nogometni centar, što će za njih biti golemo iskustvo. Uz to primit ćemo igrače i mlade stručnjake iz Hrvatske što će također omogućiti nova znanja i iskustva iz škole europskoga nogometa. Ovo je važan projekt unutar stvaranja još jačeg međunarodnog branda Fluminensea - naglasio je menadžer Teixeira.

Linker
25. rujan 2024 05:10