Vladimir Dugandzic / CROPIX
OSTALI JOŠ SAMO POSLJEDNJI DETALJI

FOTO: HAJDUKOVAC U AVIONU PREMA MANCHESTERU Palaversa u pratnji oca i zastupnika otišao finalizirati najvažniji ugovor svoje karijere

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. siječanj 2019. 15:16

Ante Palaversa na putu je prema Manchesteru gdje ga ovog utorka čeka liječnički pregled, a potom i realizacija transfera u City.

18-godišnji talent u ponedjeljak je poslijepodne oko 13.30 stigao u Zračnu luku na Resniku u pratnji oca Ivana i zastupnika Ante Peše. Iz Splita će prvo na let za Frankfurt od kuda produžuje prema Manchesteru.

Palaversa na odlasku nije mogao davati izjave jer mu je to zabranjeno sve dok službeno ne potpiše ugovor s engleskim velikanom.

Bijeli bi od velikog transfera trebali odmah dobiti 4,5 milijuna eure te još milijun i pol za vrijeme dok je Palaversa kod njih kao posuđeni igrač. Koliko će se zadržati na Poljudu, još uvijek nije dogovoreno, ali se nagađa o razdoblju od jedne do maksimalno godine i pol.

Hajduk bi pored navedenih iznosa od Cityja mogao dobiti još tri milijuna kroz razne bonuse koji se trek trebaju dogovoriti, što znači da bi transfer mogao dosegnuti ukupno devet milijuna.

Linker
18. svibanj 2024 11:07