Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
TRI TJEDNA UOČI MUNDIJALA

FOTO: KRENULA JE 'OPERACIJA RUSIJA' Među prvima je na okupljanje Vatrenih stigao Andrej Kramarić: Spremamo se za nešto veliko, Nigerija je naše finale

Piše: HinaObjavljeno: 26. svibanj 2018. 16:23

Izbornik Zlatko Dalić danas okuplja reprezentaciju u zagrebačkom hotelu Westin. Nakon ručka idu u Rovinj gdje će boraviti do 2. lipnja, kad lete u Liverpool na ogled s Brazilom.

Među prvima se na okupljanju pojavio as Hoffenheima Andrej Kramarić.

"Osjećam se izvrsno, a spremamo se za nešto veliko. Nigerija je naše finale. Motivirani smo a atmosfera je super", poručio je Kramarić.

"Zadovoljan svojom sezonom u Hoffenheimu i daj Bože da tako bude i u reprezentaciji. Pružit ću sve što mogu, jer svi znamo što znači igrati na Svjetskom prvenstvu", dodao je Kramarić okupljenim novinarima.

Kramarić je imao još jednu odličnu sezonu u Hoffenheimu, koju je okončao sa 13 golova i 7 asistencija u Bundesligi. "Kroz sezonu sam u klubu igrao na različitim pozicijama, pa se i vidim na više pozicija u reprezentaciji, a ne samo na jednoj. No, znamo koja je moja najdraža pozicija", rekao je Kramarić, koji je u hrvatskoj reprezentaciji u 29 nastupa zabio 8 golova.

Vatreni će u hotelu Lone gledati finale Lige prvaka, a u nedjelju u 11 sati imaju prvi trening i to otvoren za javnost. Prilika je za sve koji su u Rovinju ili okolici da daju podršku nacionalnoj vrsti, vjerojatno i napave poneku fotografiju…

Dakako, u nedjelju na terenu NK Rovinj, koji je već stara baza Vatrenih, i uvijek su imali samo pohvale, neće biti Luke Modrića, Matea Kovačića i Dejana Lovrena, finalista Lige prvaka, plan je da se priključe u četvrtak 31. svibnja.

Na upit kakve su njegove prognoze, Kramarić je odgovorio: "Sigurno je da će nam se jedan ili dvojica vratiti kao pobjednici. No, moja je želja da i nakon finala svi budu zdravi, odnosno da se nitko ne ozljedi".

Neće sa pojaviti ni Duje Ćaleta-Car jer njegov RB Salzburg tek u nedjelju igra zadnje kola austrijske lige (s Austrijom u Beču), dogovoreno je da mladi stoper u Lone dođe u utorak navečer.

Tako bi se danas trebali odazvati: Subašić, L. Kalinić, Livaković, Vrsaljko, Ćorluka, Jedvaj, Vida, Mitrović, Strinić, Pivarić, Rakitić, Badelj, Brozović, Bradarić, Kramarić, Pjaca, Rebić, Perišić, Mandžukić i N. Kalinić.

Linker
04. svibanj 2024 19:48