Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
NOVI PETOGODIŠNJI UGOVOR

FOTO, VIDEO: U MAKSIMIRU SE POHVALILI PRODULJENJEM S JEDNIM OD NAJVAŽNIJIH IGRAČA 'Ovo je moj klub od malih nogu, nadam se da ću opravdati povjerenje'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. ožujak 2019. 14:49

Ivan Šunjić potpisao je novi, petogodišnji ugovor s Dinamom. Na press-konferenciji u Maksimiru novinarima su se obratili Dinamov veznjak i Marijan Vlak, sportski direktor kluba. Financijski detalji ugovora s jednim od najboljih igrača Dinama nisu otkriveni.

"Presretan sam što sam produžio ugovor s Dinamom. Ovo je moj klub od malih nogu, tako da je ovo sigurno veliki poticaj za dalje. Nadam se da ću opravdati povjerenje", rekao je Šunjić koji je u Dinamo kao klinac stigao iz Zagreb pa u Dinamovoj školi prošao sve uzraste.

VIDEO: TOMO NIČOTA

"Život se nije samo meni promijenio u pozitivnom smislu u godinu dana, ostvarili smo povijesni uspjeh. Nadam se da ćemo imati još ovakvih sezona i da ću biti dio njih," prokomentirao je Šunjić tekuću sezoni i dodao:

"Trenutno se vidim samo u Dinamu. Sada idemo po dvostruku krunu, a zatim slijedi odmor i priprema na sljedeću sezonu. Na ljeto imam još i Euro."

Vlak je izrazio zadovoljstvo postignutim dogovorom između kluba i igrača.

"Povod ove press-konferencije je potpisivanje novog ugovora s našim igračem Ivanom Šunjićem. Ugovor je potpisan na pet godina, to je dio naše strategije, namjere da momčad ostane na okupu, odnosno da zadržimo igrače koji su na neki način naša budućnost. Šunjić je naše dijete, karijera mu se razvijala korak po korak", rekao je Vlak.

Linker
06. svibanj 2024 21:15