CROPIX
UPORNI KUPAC

FRANCUZI ČEKAJU SIGNAL I SPREMNI SU DOĆI NA PREGOVORE, ALI HAJDUK NE POPUŠTA Bijeli će ponovno odbiti ponudu za mladog talenta

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 28. siječanj 2019. 12:49

Ante Palaversa odlazi u Manchester City, Bijeli su pak su prodali jedan dragulj, ali on će i dalje blistati u klupskoj rizinici, samo s natpisom - prodano. Da se potencijalni kupci koji naiđu na veltrinu i razgledavaju, znaju ravnati.

Drugi dragulj, sa čvrstom ponudom je Domagoj Bradarić, Hajduk je tu nesalomljiv na sva nastojanja i podizanja ponude od Lillea, piše Slobodna Dalmacija.

Lille je ove godine druga snaga francuske lige i pun ambicija, direktor Luis Campos samo čeka signal i došao bi u Split na pregovore, da potvrdi uživo sve ono što je Hajduk već pismeno dobio, a to su 4,5 milijuna eura za Bradarića i još 10 posto od idućeg transfera.

Screenshot Sportske novosti

No, prema riječima sportskog direktora Saše Bjelanovića Hajduk je tu neumoljiv i danas bi čak trebali službeno još jednom potvrditi kako su opet i iznova odbili Lille, bez obzira što se njihova ponuda dizala čak dvaput od prvotne ponude od 2,5 milijuna eura...

Čini se da Lilleu ne bi pomogla tko zna kolika ponuda, kad Hajduk ostaje tvrdokoran i osim Palaverse od mladih dragulja više nikoga nemaju namjere prodavati. Ove zime.

Linker
30. travanj 2024 18:39