Marinko Mavrović

 MIRKO FERLIN Cropix
MARINKO MAVROVIĆ

Izbornik nakon velike pobjede Hrvatske: ‘Konačno se i nama otvorilo. Bilo se teško mentalno dići...‘

‘Sačekat ćemo razvoj situacije, idemo vidjet da li igramo protiv Argentine ili Španjolske i pripremit se‘
Piše: SNObjavljeno: 20. rujan 2024. 16:25

Hrvatska futsal reprezentacija ostvarila je veliku 7:0 pobjedu protiv reprezentacije Kube, i tako održala šanse za plasman u osminu finala Svjetskog prvenstva živima. Poslije susreta svoje dojmove za kamere HRT-a dali su Luka Perić i izbornik Marinko Mavrović.

- Znali smo da nam je ovo zadnja utakmica, da trebamo pobijediti i probamo izborit sljedeći krug. Skupili smo glave kao što smo i rekli, zasluženo pobijedili. Sada čekamo... - započeo je Perić i nastavio:

- Pokazali smo koju kvalitetu imamo, nadam se da ćemo nastaviti tkao i dalje. Prolaz? Mislim da možemo proći, ako ovako nastavimo mislim da se ne moramo bojati, da možemo protiv bilo koga.

Izbornik Mavrović rekao je:

- Zadovoljni smo, konačno se i nama otvorilo. Moralo nam se otvoriti. pokazali smo koncentraciju, strpljivost, imali smo jako puno šansi. Mogli smo zabiti i više, to nam je bilo izuzetno potrebno, nadamo se da će biti dovoljno za drugi krug. Kuba je protivnik protiv kojeg smo znali da ju moramo dobiti. Međutim, nakon dva poraza, bilo se teško mentalno dići. Sačekat ćemo razvoj situacije, idemo vidjet da li igramo protiv Argentine ili Španjolske i pripremit se.

Linker
20. rujan 2024 16:28