FUTSAL CUP SV. JOSIPA
14. FUTSAL KUP SV. JOSIPA

Pizzeria Viva iznenađujuće osvojila naslov nakon drame u finalu, dinamovci oduševili gledatelje

Gotovo puna dva tjedna publika je mogla uživati u odličnom futsalu, a i vrijeme je bilo izvrsno
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 19. lipanj 2024. 12:39

Odigran je i 14. Futsal cup sv. Josipa in memoriam Matija Capar. Devet nezaboravnih dana futsala u srcu Trešnjevke, a kao kruna na kraju neočekivani rasplet same završnice, odnosno Final Foura. Gotovo puna dva tjedna publika je mogla uživati u odličnom futsalu, a vrijeme je bilo idealno za gledanje i igru.

Završnica je izdvojila favorite kao što su ekipe Sv. Josip i Cherry bar, koji su već u polufinalu morali odmjeriti snage te je taj derbi bio finale prije finala. U toj utakmici je ekipa Sv. Josipa ipak pokazala nadmoć i pobijedila s rezultatom 3:1. Drugi finalist Pizzeria Viva je do svog mjesta u finalu došla pobjedom ekipe Barbeeshop-a Edi, rezultatom 2:0.

Prije finalnog spektakla odigrana je revijalna utakmica između veterana GNK Dinama i Futsal Dinama, s poznatim imenima poput Domagoja Abramovića, Hrvoja Štroka, Tomislava Šokote, Domagoja Purgara te ostalih svima poznatih igrača. Finale između Sv. Josipa i Pizzerije Viva možda su neki smatrali lakim zalogajem za ekipu Sv. Josipa, ali rezultat je bio do kraja neizvjestan. Nakon regularnog vremena i rezultata 1:1, krenulo se u raspucavanje penala. Kao heroj se iskazao golman Pizzerije Viva Ante Šarić s dvije obrane koje su bile dovoljne za osvajanje ovog prestižnog futsal turnira.

KONAČNI POREDAK

1. Pizzeria Viva

2. Sv. Josip

3. Cherry bar

INDIVIDUALNE NAGRADE

Zlatna dvojka (najbolji igrač) ANTE GUDELJ - Pizzeria Viva

Leteći Capi (najbolji golman) ANTE ŠARIĆ - Pizzeria Viva

Top Trešnjevke (najbolji strijelac) VINKO VARDIĆ - Sv.Josip

Capijeva Čarolija (najljepši gol) FRAN VUKELIĆ - Sv. Josip All Star

Linker
24. rujan 2024 10:45