PRIVATNA ZBIRKA
FUTSAL CUP SV. JOSIPA

Turnir u spomen na Matiju Capara: U srijedu na Trešnjevci počinje novih 10 dana futsal užitaka

Na turniru će ukupno nastupiti 27 ekipa, na terenu ćemo vidjeti mnoštvo futsal zvijezda
Piše: SNObjavljeno: 03. lipanj 2024. 15:52

Na trešnjevačkom igralištu OŠ Kralja Tomislava, u srijedu će početi već 14. po redu izdanje turnira "Futsal Cup Sv. Josipa - in memoriam Matija Capar". Prošlo je točno šest godina otkako nas je tragično napustio Matija Capar, a ovaj turnir se posljednjih šest godina igra u njegovu čast.

Na turniru će ukupno nastupiti 27 ekipa, većinom iz Zagreba i okolice. Na terenu ćemo vidjeti mnoštvo futsal zvijezda, reprezentativaca, te igrača Dinama, osvajača naslova prvaka Hrvatske. Osim toga, mnoga poznata lica iz velikog nogometa pridružit će se turniru koji je postao izuzetno popularan i gledan. Atmosfera na turniru uvijek je izvrsna, s preko 200 gledatelja, koji će i ove godine kroz cijeli dan uživati u vrhunskom futsalu.

image
PRIVATNA ZBIRKA

Turnir će trajati deset dana, od 5. do 14. lipnja. Ekipe će se natjecati u osam skupina, a čak tri najbolja tima iz svake skupine prolaze dalje. Prvi u skupini idu izravno u osminu finala, dok ostali razigravaju u 16-tini finala. Završni dan obilježit će revijalna utakmica veterana GNK Dinama i Futsal Dinama, a proslava uz glazbu i mogućnost gledanja utakmice otvorenja Europskog prvenstva bit će dvorištu Župe, koja se nalazi neposredno uz teren. Uz revijalnu utakmicu na finalu, planira se i još jedna revijalna utakmica između bivših sudionika katoličke malonogometne lige i reprezentacije svećenika.

image
PRIVATNA ZBIRKA

Josip Štivičić, jedan od ključnih ljudi turnira, kaže: "Sretni smo što ćemo nekoliko dana u velikom zajedništvu uživati u dobrim utakmicama i prisjetiti se našeg Capija, ne samo na dan tragedije već kroz više od tjedan dana koliko traje turnir. Pozivamo sve da dođu i uživaju u vrhunskom futsalu."

Turnir započinje u srijedu u 17 sati utakmicom između branitelja naslova Cherry bar (bivše Tri Ruže) protiv Dvojke. Program kreće od 17 sati.

Dođite do terena OŠ Kralja Tomislava i postanite dio ove nezaboravne futsal priče!

Linker
16. lipanj 2024 16:29