Foto: Goran Mehkek / CROPIX
OPET ISTA PRIČA

GDJE JE KRAJ OVOM 'POREZU'? STIGLA NOVA KAZNA ZA DINAMO ZBOG ISTOG GRIJEHA! UEFA oplela hrvatskog prvaka s dvostruko većom kaznom

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 27. rujan 2018. 19:18

GNK Dinamo zaprimio je odluku disciplinske komisije UEFA-e prema kojoj je kažnjen s 25 tisuća eura zbog događaja na utakmici s kazahstanskom Astanom igranoj 14. kolovoza u Maksimiru, javlja službena stranica Dinama.

Naš klub kažnjen je zbog blokiranih stepenica te uporabe pirotehnike te bacanje iste na travnjak, odnosno tartan stazu stadiona Maksimir.

To je već druga kazna u ovoj natjecateljskoj sezoni s obzirom da je GNK Dinamo zbog istih stvari na utakmici s izraelskim Hapoelom sankcioniran s 13 tisuća eura a trenutno se vode tri otvorena disciplinska postupka (dva puta s utakmica protiv Young Boysa te s dvoboja protiv Fenerbahcea).

O ovome su Sportske novosti pisale još prošloga tjedna.

Što se, naime, događa? Osim što još ima onih koji na stadion dolaze u zadnji tren pa sjedaju na stepenice, jer slobodnih sjedalica ima još samo na rubovima, ima još i puno onih koji ne žele poštivati brojeve na sjedalima.

Sjedaju bilo kamo, ne žele ustati ‘vlasnicima’ tih mjesta, pa oni sjedaju drugamo i tako dalje. Sve do onih koji onda sjednu na prolaze. Bizaran razlog za kaznu, samo treba svatko sjesti na svoje mjesto, poštivati ono što piše na ulaznici.

Trenutno se vode tri otvorena disciplinska postupka (dva puta s utakmica protiv Young Boysa te s dvoboja protiv Fenerbahčea). Dakle, očito slijede nove kazne.

Linker
30. travanj 2024 21:17