Ronald Goršić/CROPIX
KRSTANOVIĆ NA METI

'Georgievski i Stamenković su provocirali na nacionalnoj osnovi. Što su drugo mogli...'

To je strašan rezultat, ne možeš danas ni trećeligaša pobijediti 10:0, kamo li u Ligi prvaka. Ali mislim da smo bolji, da moramo proći, komentirao je Badelj pobjedu Helsinkija
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 20. srpanj 2011. 16:51

Sreća u Dinamovoj svlačionici, nije to još za pjesmu, ali osmijesi su uistinu govorili dosta. Svi su napokon odahnuli, europski cirkus i dalje će stanovati u Maksimiru.

- Bili smo nervozni, ne znam je li to zbog prošlih vremena ili nečega drugoga, ali bili smo. Odigrali smo dobro, nije to bilo možda lijepo, ali smo kontrolirali utakmicu, bili smo uistinu zreli - komentirao je Milan Badelj, osvrnuvši se i na sinoćnjih 10:0 Helsinkija.

- To je definitivno strašan rezultat, ne možeš danas ni trećeligaša pobijediti 10:0, kamo li u Ligi prvaka. Ali mislim da smo bolji, da moramo proći. Ipak, neka se euforija nastavi i na Interu, moramo i njih pobijediti - rekao je kapetan hrvatskoga prvaka.

Ivan Krstanović nije htio ponovno previše o Sušićevom komplimentiranju “razmišljat ću o tome stigne li mi poziv”, no otkrio je zašto se na početku utakmice naguravao s Georgievskim.

- Provocirali su on i Stamenković otpočetka, čak i na nacionalnoj osnovi. Ali znali smo da će biti tako, nisu nas iznenadili. Poslije nam nisu mogli ništa.

Sinoć je bolji partner u napadu bio Fatos Beqiraj. Mogao je crnogorski reprezentativac i zabiti pogodak.

- Da, šteta što nisam, ali bio je i kazneni udarac na meni, sudac je to morao suditi. Bolje se osjećam nego u prvoj utakmici, rast ću i dalje u formi. Znate, ja sam imao malo odmora, sporije ulazim u formu, ali ide nabolje. Stići će i pogoci, nema potrebe za nekakvom brigom.

Linker
03. srpanj 2024 09:22