Dino Panato Getty Images
NEŠTO ĆE SE SIGURNO DOGODITI

GIGANTI DOGOVARAJU VELIKE POSLOVE, A JEDAN OD NJIH ZADOVOLJIT ĆE OBJE STRANE Juventusu hitno treba napadač, a ovo je pakleni plan kako do njega doći

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. travanj 2020. 17:25

Ljeto i transferi, kao jagode i čokolada. Ma što god da se dogodi, kriza, pandemija ili nešto treće, jedno bez drugog naprosto ne ide. Ako smo možda mislili da će korona usporiti tijek događanja na tržištu, onda izgleda da smo se grdno prevarili. Istina, novca možda bude nešto manje u sredini, no klubovi će u ljetnim mjesecima i dalje biti nalik na kakve željezničke kolodvore ispred kojih će čekati taksisti, mahom nogometni menadžeri.

Malo smo se poigrali stislkim sredstvom metafore, no zaista, glasina o transferima za ljeto ima baš kao i u "normalnom" vremenu, kad je sve funkcioniralo bez prefiksa "Covid-19" ili slično.

Jedna od glasina je sljedeća. Francuski prvak PSG naime, barem tako pišu uvijek provjereni izvori iz Gazzette dello Sport namjerava otkupiti ugovor Maura Icardija od Intera za 70 milijuna eura te tako posudbu sa San Sira učiniti trajnom kupnjom. No, tu tek počinje nova transfer-slagalica.

Istog časa kad argentinski napadač i službeno postane igrač pariškog sastava, ulazi se u pregovore s Juventusom, koji će nakon gotovo sigurnog odlaska Gonzala Higuaina dati - kraljestvo za napadača. Budući da novca neće biti dovoljno da bi Juve mogao "mečirati" 70 milijuna, PSG će pristati na razmjenu.

Sportski direktor Leonardo bi za usluge Icardija mogao tražiti Miralema Pjanića ili Alexa Sandra uz određenu nadoplatu. Cilj je da obje strane budu zadovoljne, što znači da će nešto od ovoga posla sigurno biti sprovedeno.

Linker
24. travanj 2024 11:29