Shaun Botterill/Getty Images
ZVIJEZDA REALA ŽELI TRANSFER?

GLASNO JE ODJEKNULO Gareth Bale otkrio je Luki Modriću tajnu vrijednu 100 milijuna eura zbog koje je oglašen alarm na Otoku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. kolovoz 2017. 15:00

Ukoliko je za vjerovati napisima španjolskih medija, Gareth Bale navodno se povjerio Luki Modriću da želi napustiti Real Madrid.

Senzacijama skloni Don Balon tvrdi da je Bale Modriću, s kojim je dobar još iz perioda u Tottenhamu, putem Whatsappa rekao svoju želju, a vjeruje se da bi njegova nova destinacija mogao biti Manchester United.

Bale, čini se, nije rekao Modriću gdje bi želio zaigrati, ali Velšanin se već dulje vrijeme medijski dovodi u kontekst mogućeg transfera na Old Trafford. Iako su za brzonogog Velšanina zainteresirani i ostali engleski velikani, Crveni vragovi se čine kao najozbiljniji kandidat za njegov transfer, a za njega su spremni platiti 90 milijuna funti (oko 100 milijuna eura).

Bale strahuje za svoje mjesto u udarnoj postavi Reala, a potencijalnim dolaskom Mbappea iz Monaca mogao bi ostati bez svoje pozicije.

Engleski mediji prenijeli su napise Španjolaca uz dodatak da će Real u cijeli posao pokušati uključiti vratara Manchester Uniteda Davida De Geu.

Linker
18. svibanj 2024 17:26