Duje Klarić/CROPIX
RECESIJA NA POLJUDU

Hajduk će preživjeti do ljeta samo ako proda dva od tri najbolja igrača!

Piše: ArhivaObjavljeno: 14. prosinac 2012. 20:32

Hajduk će igrati u polufinalu Kupa Hrvatske protiv Slaven Belupa (drugi par su Cibalia - Lokomotiva, utakmice su na rasporedu 3. i 17. travnja 2013.), a bit će zanimljivo vidjeti u kakvom će sastavu “bijeli” dočekati taj proljetni dio sezone.

Na Poljudu su svjesni da neće moći zadržati aktualni igrački kadar i da će neminovno biti odlazaka. Hajduku treba novac za preživljavanje, a u nekakvim grubim projekcijama budžeta za period do ljeta sljedeće godine nužno je osigurati oko četiri milijuna eura.

Odlaze Vuković i Caktaš

Hajduk cilja na prodaju Vukovića i Mije Caktaša za koje se spominjao interes kluba iz Rusije. Za njih dvojicu u paketu istaknuta je cijena od oko dva milijuna eura.

Hajduk bi mogao zatvoriti budžet i samo od prodaje Josipa Radoševića ako bi to bio očekivani posao na razini od 3 do 4 milijuna eura.

Financijska kriza

- Hajduk je moj klub. Imam ugovor, a sve drugo što Bog da. Čuo sam da se priča o ponudama, ali kad bude nešto konkretno, razgovarat ću s ljudima u klubu. Hajduk je na prvom mjestu i najvažnije je da se klub izvuče iz krize. Ali neću biti nesretan niti ako ostanem na Poljudu - kazao je Radošević.

Linker
25. rujan 2024 03:33