screenshot
KAO GROM IZ VEDRA NEBA

HAJDUK DOVEO NEOČEKIVANO POJAČANJE! NA POLJUD STIGAO JOŠ JEDAN REPREZENTATIVAC 'Ostvario mi se san! Teško mi je opisati kako se trenutno osjećam!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. srpanj 2019. 17:48

Hrvatski nogometni klub Hajduk i FC Admira Wacker Mödling postigli su dogovor oko transfera 22-godišnjeg napadača Marina Jakoliša. Marin je danas službeno potpisao ugovor s Bijelima do 30. lipnja 2023. godine, prenosi službena stranica kluba, hajduk.hr.

- Mislim da je svima jasno koji nam je cilj, a to je dovođenje što više razvojnih i kvalitetnih mladih igrača i to smo dokazali u ovom prijelaznom roku. Marin svakako spada među te. Igrao je za mladu reprezentaciju na prošlom Euru gdje je bio standardni član prvih 11. Smatram da u Hajduku može još dodatno napredovati, izuzetno nam je drago da je igrač prihvatio mogućnost dolaska čim se otvorila opcija. Važno nam je da dolaze motivirani igrači koji u Hajduku vide veliku perspektivu za daljnjim napretkom. Naš trener Burić ga jako dobro poznaje, što je bila još jedna olakotna okolnost. Ovime smo dobili širinu u napadačkom dijelu momčadi jer je riječ o polivalentnom igraču koji može pokriti više pozicija. Potpisom na četiri godine Klub pokazuje ideju i namjeru da razmišljamo o budućnosti. Svih pet mladih igrača, Posavca, Simića, Čolinu, Dolčeka i sad na koncu Jakoliša potpisali smo na isto razdoblje – poručio je nakon dovođenja još jednog mladog pojačanja sportski direktor Saša Bjelanović.

Novi napadač Bijelih i mladi reprezentativac Hrvatske karijeru je započeo u Šibeniku, a već sa 16 godina preselio je s bratom Antonijom u redove belgijskog prvoligaša Mouscrona. Neko vrijeme proveo je na posudbi u Virtonu, a zatim je 2016. godine potpisao za belgijski Roeselare. U ljeto 2017. godine potpisuje za austrijsku Admiru Wacker gdje je uspješno surađivao s našim trenerom Damirom Burićem.

- Presretan sam, san svakog djeteta koje se rodi u Dalmaciji je zaigrati jednog dana za Hajduk, meni se taj san ostvario i teško mi je riječima opisati kako se trenutno osjećam. Drago je što ću ponovno surađivati s trenerom Burićem, ne postoji igrač koji će nešto loše reći o njemu, jednostavno njegov pristup prema igračima i treninzima je fantastičan i zaista se veselim radu s njim. Došao sam u klub koji gradi priču na mladim perspektivnim igračima, dosta njih poznajem od prije i dat ću sve od sebe da pomognem u ostvarivanju naših zajedničkih ciljeva - kazao je Marin Jakoliš nakon potpisa ugovora.

Linker
04. svibanj 2024 15:48