Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
'PRESRETAN SAM'

HAJDUK DOVEO VELIKO POJAČANJE Sjajne vijesti za navijače 'Bijelih': Vraća se nakon dvije godine i odmah postaje najplaćeniji u klubu?!

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 25. siječanj 2018. 17:15

Mijo Caktaš se vraća u Hajduk, piše Slobodna Dalmacija.

"Bijeli" su brzo dogovorili novo pojačanje, Caktaš se taman razišao sa svojim dosadašnjim klubom Rubinom iz Kazana, tražio slobodne papire zbog određenih dugovanja u posljednje vrijeme i Hajduk i Mijo su potom brzom brzinom dogovorili nastavak suradnje.

Caktaš stiže u kamp Hajduka u Antalyji večeras. Otišao je prije točno dvije godine iz Hajduka u ruski, odnosno tatarski Rubin i sad se vraća slobodnih papira...

Saznajemo da će u Hajduku biti najbolje plaćeni igrač, a trebao bi donijeti kreaciju i sigurnost u vezni red.

"Presretan sam što sam se vratio kući. Zaigrati ponovno za Hajduk bila mi je velika želja, a sama činjenica da ću nakon dvije godine ponovno odjenuti bijeli dres me čini izuzetno radosnim. Momčad jako dobro poznajem, mislim da mi neće trebati puno vremena za prilagodbu te jedva čekam odraditi trening sa suigračima i vidjeti stare prijatelje. Hajduk ima odlične igrače i vjerujem kako ćemo svi zajedno imati puno uspjeha u idućem razdoblju. Klub ima visoke ambicije i želim s Hajdukom učiniti nešto veliko", prve su riječi 25-godišnjeg veznjaka nakon potpisa ugovora, stoji na službenoj web-stranici Hajduka.

Linker
19. svibanj 2024 23:34