Vladimir Dugandžić/CROPIX
DERBI NA POLJUDU

Hajduk pozvao generale na utakmicu! Mišo: 'Protiv Lokosa nastavljamo seriju!'

Lokomotiva je dobra momčad i ima nogometaše iz Dinamove škole nogomet, koji će i na utakmici protiv Hajduka tražiti put do povratka u Dinamo - kaže Krstičević
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 16. studeni 2012. 13:53

Iz Hajduka su uputili čestitke generalima Gotovini i Markaču na oslobađajućim presudama i uputili im poziv da budu njihovi gosti na sutrašnjoj utakmici protiv Lokomotive koja se igra na Poljudu s početkom u 19 sati. Možete zamislit koliko bi to bilo lijepo da oslobođeni generali na Poljudu izvedu početni udarac.

Što se tiče same utakmice, Mišo Krstičević je naglasio kako je njegova momčad spremna da nastave niz koji do sada iznosi 4 uzastopne pobjede, od toga tri u prvenstvu.

- Izgubili smo prošlu utakmicu protiv Lokomotive u Zagrebu, u proljeće, ali se ne bih ni vraćao na to kakav smo imali sastav juniora... sad je ipak drugačije. Nedavno u Maksimiru smo izgubili, ali smo tada primili neregularan gol, imali smo šanse koje nismo iskoristili, pogodili gredu. No okrenimo se novom zadatku. Lokomotiva je dobra momčad i ima nogometaše iz Dinamove škole nogomet, koji će i na utakmici protiv Hajduka tražiti put do povratka u Dinamo.

Krstičević nije mogao izbjeći pitanje o tome da Trebotić, hajdukov produkt, sada igra važnu ulogu u Lokomotivi, a sezonu je minulog ljeta počeo u Hajduku.

- Dinku želim sve najbolje, i u karijeri i u životu. Bio je neko vrijeme u Hajduku, ali jednostavno nije išlo.

Koliko će nedostajati Vršajević i Maglica koji imaju tri žuta kartona, pa moraju pauzirati, pitali smo.

- Sigurno je da se radi o kvalitetnim igračima koji imaju svoje mjesto u momčadi, ali mi imamo 18 ravnopravnih irgača koji mogu bilo koga zamijeniti. Uvjeren sam da smo u dobrom zaletu, i da ćemo taj uspon forme potvrditi i sutra...

Linker
29. travanj 2024 02:01