oleole.com
POLJUDSKI MERCATO

Hajduk pronašao zamjenu za Vukušića: Afrički napadač Foxi kandidat za napad

Ako Hajduk realizira svoju želju, što je zaista vrlo blizu, Foxi će biti zamjena za Vukušića. Jasno, ukoliko se transferira, jer zasada se u javnost nije probila nikakva informacija o ponudi za Vukušića
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 05. lipanj 2011. 12:11

Nakon vatrenih uzbuđenja, miran vikend na Poljudu. Trener Krasimir Balakov je u Stuttgartu, a igrači se trebaju u Hajduk javiti 9. lipnja, kada počinju dvodnevni liječnički pregledi. Balakov će početi s pripremama 11. lipnja, ali velika je nepoznanica s kakvim kadrom.

Brazilac Elson sve je dalje od Poljuda, male su šanse da se pregovori vrate u ozbiljnu fazu dok Bijele ne žele platiti cijenu koju zahtjeva igračeva agencija (20.000 eura mjesečno). Treba vidjeti hoće li se Lechner pojaviti na početku priprema, jer igrači su iz iste agencije, pa kad već pripremljeni poslovi odjednom počnu propadati, sustavom domina sve se u trenu zna srušiti.

Puno boljem i ljepšem epilogu Bijeli se nadaju u slučaju afričkog napadača Foxija Kethevoame koji je blizu potpisa ugovora s Bijelima. Omaleni (173) hitri napadač iz Centralnoafričke Republike velika je želja Bijelih već dva tjedna, otkada je skaut Dražen Mužinić gledao finale mađarskog Kupa, Videoton - Kecskemeti (2:3). Alves je tada bio prvi cilj Bijelih, ali ugledali su 25-godišnjeg Foxija i zainteresirali se za angažman. Ako Hajduk realizira svoju želju, što je zaista vrlo blizu, Foxi će biti zamjena za Vukušića. Jasno, ukoliko se Vukušić transferira, jer zasada se u javnost nije probila nikakva informacija o ponudi za Vukušića.

Ostatak teksta pročitajte u tiskanom izdanju!

Linker
23. rujan 2024 03:22