Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX
DOJMOVI NAKON BITKE ZA JADRAN

HAJDUKOV TRENER ISKREN NAKON TIJESNOG I BOLNOG PORAZA U DERBIJU 'Razočaran sam odnosom nekih igrača...'

Piše: Luka BenčićObjavljeno: 05. studeni 2016. 18:48

Nakon poraza od 2:1 u jadranskom derbiju, Hajdukom trener Marijan Pušnik čestitao je Rijeci na zasluženoj pobjedi.

- Prvo poluvrijeme krenuli smo loše prvih 15 – 20 minuta. Drugo smo krenuli puno bolje, ali nakon gola Futacsa napravili smo dvije greške u obrani koje je Rijeka kaznila. Ali, nema smisla sada žaliti zbog toga, moramo dignuti glavu i idemo naprijed – kazao je Pušnik na press konferenciji nakon utakmice.

Na novinarsko pitanje da usporedi Hajduk iz prve utakmice u odnosu na ovu protiv Rijeke, Pušnik je odgovorio da sada na terenu izgledaju puno ozbiljnije.

- Rijeka je u ovom trenutku najbolji tim s najboljom igrom, ali nema veze. Mi idemo svojim putem i sada to djeluje puno bolje. Razočaran sam odnosom nekih igrača nakon prekida, da se zaboravi gdje tko treba stajati, što treba napraviti – komentirao je Pušnik.

Njegov kolega, Rijekin trener Matjaž Kek izašao je pred novinare vidno zadovoljan.

- Ono što sam najavio jučer na pressici, točno to smo i napravili. Dali smo sve od sebe i zasluženo pobijedili. Bila je ovo velika utakmica u teškim uvjetima, pravi derbi protiv kvalitetnog protivnika. Previše smo šansi promašili u prvom poluvremenu, za što smo bili kažnjeni u drugom. Ali, dobro smo reagirali. Ta velika želja igrača, ta glad, odlučnost da glavom idu naprijed, mislim da je to presudilo. Veliki kompliment i čestitka igračima – poručio je Kek.

Linker
17. svibanj 2024 11:18