Vladimir Dugandzic / Hanza Media / Hanza Media
KRENUO DRUGIM PUTEM

HAJDUKOV VRATAR BRZO PRONAŠAO NOVI ANGAŽMAN Stipica potpisao za legendarni bugarski klub: 'Ostajem Hajdukov žestoki navijač, sad idem u nove izazove'

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 07. lipanj 2018. 13:44

Donedavni Hajdukov vratar Dante Stipica brzo je našao novi angažman. Potpisao je ugovor s višestrukim prvakom Bugarske - CSKA Sofia, prenosi Slobodna Dalmacija.

Dvadesetsedmogodišnji čuvar mreže uvjerljivim nastupom za Hajduk u finalu Kupa protiv Dinama, zaintrigirao je više klubova i u posljednji trenutak između tri ponude odvagnuo za odlazak u Sofiju i CSKA kao legendarni bugarski klub s najvećom armijom navijača.

“Htio sam stabilan klub u kojem ću braniti i dobiti novi izazov. Hajduk naravno ostaje moj klub u kojem sam bio od nogometnih početaka. Ostajem Hajdukov žestoki navijač. Sad idem u nove izazove, želim se boriti za titulu prvaka Bugarske i otići što dalje u Europi. Sa 27 godina ne fali mi ambicija”, rekao je Dante Stipica.

Split, 211017
Stadion u Poljudu
Hrvatska Telekom Prva liga  2017/2018, 13. kolo utakmica HNK Hajduk -  GNK Dinamo
Na fotografiji: Dante Stipica. 
 Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX

Prvi čovjek CSKA Griša Gančev bio je u Vinkovcima i gledao finale Kupa, te se od toga trenutka pokazao najodlučniji u dovođenju splitskog vratara. Napravio je sve da Dante od preostalih ponuda, izabere upravo CSKA. Dao je i poseban zadatak svome sinu Daniju Gančevu da isprati i ispita te zadovolji Danteove želje oko uvjeta prelaska.

“Jedva čekam pripreme koje počinju 7. lipnja, a čujem i da će se momčad dodatno osnažiti za novu sezonu”, dodao je Dante Stipica.

U poslovnon tornju tvrtke Litex u Sofiji, gazda Griša Gančev kuje planove o novoj sezoni u kojoj će im najveći konkurenti biti Ludogorec i Levski.

Linker
14. svibanj 2024 16:42