CROPIX
NAJBOLJE RJEŠENJE ZA SVE

HAJDUKOVCI NA SVIM STRANAMA EUROPE Najskuplji igrač Bijelih odradio transfer godine, došao u novi klub, a u sobi ga dočekao - bivši kapetan Hajduka

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 06. srpanj 2019. 10:00

Ante Palaversa već je ušao u pripremnu bazu Oostendea, smjestio se u nizozemskom gradiću Hoenderloo i dobio Milovića za cimera! Nekadašnji kapetan Hajduka bit će pri ruci Palaversi u prvim danima adaptacije u belgijskom prvoligašu.

- Zadovoljan sam raspletom situacije i nadam se svemu najboljem - kazao je Palaversa nakon potpisa po dolasku u kamp Oostendea.

Hajduk će dobiti kompletan bonus od 1,2 milijuna eura, što ukupnu svotu definira na šest milijuna zarade u transferu Palaverse u Manchester City.

S obzirom na to da Palaversa nije bio procijenjen kao jedan od ključnih igrača u planovima Oreščanina, bilo je jasno da će već ovog ljeta napustiti Poljud, premda je posudba bila potpisana do ljeta 2020. Palaversin zastupnik Ante Peša iz agencije Stars and Friends koja je obavila transfer sa Cityjem pojasnio je razvoj zbivanja:

Screenshot

- Nitko nije bio zadovoljan tadašnjim stanjem, ni City nije bio zadovoljan ostankom Ante u Hajduku. Drago mi je što smo našli rješenje, da je i Hajduk zadovoljan. Dobit će sav bonus, a Palaversa nastavlja svoj razvoj. Imali smo nekoliko prvoligaških opcija iz Belgije i Španjolske, uzeli smo Oostende, jer ga je htio trener tog kluba, bivši igrač Cityja Norvežanin Kare Ingebrigtsen. Razvijat će se Palaversa u ligi koja je nedvojbeno jača od HNL-a, što zadovoljava igrača i Manchester City - kazao je Peša.

Linker
03. svibanj 2024 08:06