Foto: Nikola Vilic / CROPIX
SLUŽBENO

HAJDUKOVOJ LEGENDI POTVRĐEN NOVI TRENERSKI ANGAŽMAN Imat će spektakularni debi i vatreno krštenje na klupi protiv Guardiolinog Manchester Cityja

Piše: HinaObjavljeno: 03. srpanj 2019. 14:14

Proslavljeni nogometaš i trener Blaž Slišković predstavljen je kao novi trener momčadi Kitchee iz Hong Konga, a među prvim pripremnim susretima imat će vatreno krštenje protiv prvaka Engleske Manchester Citya Pepa Guardiole, objavila je hongkongška momčad na svom Instagram profilu.

Momčad Kitchee, koja ima velike ambicije u novoj sezoni, uz Sliškovića je predstavila još tri pojačanja - Cleitona de Oliveriru, Souza Willingssona i Bled Rodriguzea. Kitchee je jedan od najboljih klubova u Hong Kongu, prošlu su sezonu završili na četvrtom mjestu, a u ovom desetljeću je osvojila šest titula prvaka.

Na klupi ovog kluba Slišković će imati vatreno krštenje u utakmici protiv jednog od najboljih svjetskih nogometnih stručnjaka Pepa Guardiole budući da Kitchee 24. srpnja igra prijateljsku utakmicu protiv Manchester Cityja.

Slišković je nedavno prekinuo suradnju s mostarskim prvoligašem Hrvatskim sportskim klubom Zrinjskim, s kojim je osvojio dvije titule prvaka a prošlu sezonu završio na drugom mjestu.

Slišković je proslavljeni bosanskohercegovački i hrvatski nogometaš koji je igrao za Velež, Hajduk, Olympique iz Marseillea, Pescaru, ali i za mostarski Zrinjski. Kao trener vodio je momčad Hajduka, bio izbornik BiH te trener HŠK Zrinjskog

Linker
21. travanj 2024 17:38