Boris Kovačev / Cropix
BEZ POLA OBRANE

Halilhodžić u panici - nakon kartoniranog Bišćana, Modri protiv PAOK-a i bez Cufrea?

Bez Bišćana i Cufrea zadnja linija bit će hendikepirana jer je taj dvojac bio neizostavni dio svakog Vahinog plana. Uz Vrsaljka i Tonela ta obrana djelovala je neprobojno
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 06. prosinac 2010. 22:15

Ako se Cufre ne oporavi do utakmice s PAOK-om, Dinamo će se naći u velikoj nevolji. Ostat će bez pola obrane koja je tako sjajno igrala ove polusezone. Jer, neće biti niti Bišćana, koji je u Villarrealu zaradio crveni karton.

Bez Bišćana i Cufrea zadnja linija Modrih bit će iznimno hendikepirana jer je taj dvojac bio neizostavni dio svakog Vahinog plana. Uz Vrsaljka i Tonela ta obrana djelovala je neprobojno, osim u Villarrealu. Ali i tamo nisu svi bili potpuno spremni. Vrsaljko i Bišćan su bili oporavljenici, a danas smo čuli da je i Cufre imao problema jer je na Kantridi dobio udarac u koljeno koje ga je boljelo.

Vaha zaista nije roden pod sretnom zvijezdom. U utakmici godine može mu se dogoditi da igra bez dva temelja obrane. Umjesto Bišćana gotovo sigurno ce igrati Tomislav Barbarić, kojeg trener već uigrava za sudar s Grcima. A tko će ako ne može Cufre? Postoje razne opcije. Mogli bi Ibanez ili Mesarić.

Linker
03. svibanj 2024 05:52