FINSKA

Helsinki izgubio u gostima

Isto tako, ovo je prvi poraz HJK Helsinkija nakon 22. svibnja (Mariehamn), nakon čega su ostvarili trinaest pobjeda zaredom u svim natjecanjima gdje igraju
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 23. srpanj 2011. 18:46

Nogometaši HJK Helsinkija, suparnici zagrebačkog Dinama u 3. pretkolu Lige prvaka, u subotu su upisali tek treći poraz u sedamnaestoj utakmici sezone finske Veikkausliige.

Na gostovanju kod Jara je HJK Helsinki poražen s 1-0. Jedini je pogodak na utakmici postigao Sirbiladze u 63. minuti. Rekli smo da je ovo tek treći poraz HJK-a ove sezone, a sva su tri upisali na gostovanjima.

Isto tako, ovo je prvi poraz HJK Helsinkija nakon 22. svibnja (Mariehamn), nakon čega su ostvarili trinaest pobjeda zaredom u svim natjecanjima gdje igraju. Unatoč porazu HJK je još uvijek uvjerljivo najbolji na ljestvici. Imaju čak devet bodova više od drugoplasiranog Intera iz Turkua.

HJK Helsinki je igrao u sastavu: Wallen - Kansikas, Sumusalo, Ojala, Moren, Fowler, Zeneli, Mannström, Ring, Parikka, Pelvas. U drugom dijelu su na travnjak još istrčali Bah i Pukki.

Finska Veikkausliiga, 17. kolo:

Jaro - HJK Helsinki 1-0 (Sirbiladze 63)

Linker
24. rujan 2024 17:25