AFP
ENGLESKA

Henry ponovo trenira s Arsenalom, Wilshere želi zaigrati uz njega

Hoće li francuski nogometaš i drugu uzastopnu godinu tijekom stanke u MLS ligi nakratko potpisati za "topnike" ostaje za vidjeti, a jedan je Arsenalov igrač izrazio posebnu želju da se takav scenarij dogodi
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. prosinac 2012. 14:43

Napadač New York Red Bullsa Thierry Henry (34) vratio se u London i započeo trenirati s Arsenalom, klubom čiji je najbolji strijelac u povijesti.

Hoće li francuski nogometaš i drugu uzastopnu godinu tijekom stanke u MLS ligi nakratko potpisati za "topnike" ostaje za vidjeti, a jedan je Arsenalov igrač izrazio posebnu želju da se takav scenarij dogodi.

To je Jack Wilshere koji je tijekom prošle Henryjeve posudbe propustio zaigrati uz njegov bok zbog teških ozljeda koje su mu uvjetovale 14-mjesečnu pauzu.

- Dok sam bio ozlijeđen, bilo je nekih trenutaka koji su bili posebno teški. Primjerice onda kada se Thierry vratio u siječnju. On je legenda i zaista sam želio igrati u istoj momčadi s njim. Nadam se da još uvijek stignem zaigrati s njim – rekao je Wilshire.

Ostaje za vidjeti hoće li Henry početkom sljedeće godine zaigrati u u svom trećem mandatu u dresu "topnika" budući da o tome još nije razgovarao s menadžerom Arseneom Wengerom.

Linker
08. srpanj 2024 05:13