Mindaugas Nikoličius i Marin Ljubičić
 ROBERT MATIĆ/HNK HAJDUK
ZASLUŽENA NAGRADA

5 godina u Hajduku! Mlada zvijezda potpisala profesionalni ugovor: ‘Poseban dan za mene i moju obitelj‘

‘Potpis za Hajduk nešto je što svako dijete ovdje sanja‘, rekao je 19-godišnji napadač.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. ožujak 2021. 14:55

Srušio je Šibenik u prošlom kolu HNL-a, a onda je tek ušao među profesionalce! Sjajni 19-godišnjak Marin Ljubičić potpisao je ovoga ponedjeljka ugovor s Hajdukom do 2026. godine i tako dobio nagradu za sjajne nastupe u posljednje vrijeme. Sve je počelo debijem u kup-utakmici protiv Zagreba u Veslačkoj ulici.

Prije dva mjeseca isti je ugovor potpisao i Stipe Biuk, kapetan juniorske momčadi Hajduka pa su tako na Poljudu na vrijeme "vezali" talentirani juniorski dvojac.

- Iznimno sam sretan što najtalentiranije igrače iz naše Akademije dugoročno vežemo s Klubom. Marin je definitivno jedan od njih, mlad je igrač, ali već je iskazao svoj potencijal. Već je sudjelovao na pripremama s prvom momčadi, s njima svakodnevno trenira, iznimno je povezan s Klubom, a ovaj potpis mu je nagrada za rad i trud. Pred njega trenutno nećemo stavljati pritisak ni velika očekivanja, idemo korak po korak, uvjereni da će se razviti u kvalitetnog igrača - kazao je Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius za službenu stranicu Hajduka.

- Ponosan sam i sretan zbog današnjeg dana, baš kao i cijela moja obitelj. Koliko god mi je san bio zabiti gol za prvu momčad na Poljudu, toliko mi je i velika želja bila potpisati ugovor s Hajdukom. Ovo je poseban dan u mom životu. Svjestan sam da je preda mnom još puno posla, da moram ostati čvrsto na zemlji, ponizno i napornim radom opravdati očekivanja. Potpis za Hajduk je nešto što svako dijete u Dalmaciji sanja od malih nogu, a rijetkima se to ostvari. I zbog toga ovo shvaćam kao privilegiju i dodatnu motivaciju za sve ono što me čeka te se nadam da ću Hajduku na terenu vratiti ovu priliku koju mi se pružila - istaknuo je Marin nakon potpisa ugovora.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Linker
17. travanj 2024 20:25