AP
STIŽE NA STAMFORD BRIDGE

Abramovič ne odustaje od hrvatskog reprezentativca! Modrić nikad bliže Chelseaju!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 04. svibanj 2012. 00:23

Izvori bliski Chelseaju i Modriću javljaju jednako; hrvatski reprezentativac trebao bi se ovoga ljeta konačno preseliti na Stamford Bridge. Roman Abramovič je prema tvrdnji otočkih medija stavio na raspolaganje čak 316 milijuna eura za pojačanja. Želi redizajnirati ekipu i vratiti se na vrh Premier lige. Modrića je pokušao dovesti već u dva navrata, čini se da će treća biti sreća.

Prvo je Zdravko Mamić 2008. naglo povisio cijenu, dogovor je pao u vodu u posljednjem trenutku, Luka se zatim uputio iz Dinama među Spurse.

Tottenham je lani spustio rampu, u viziji predsjednika Daniela Levyja prodaja nije dolazila u obzir čak niti za 40 milijuna eura koliko su službeno ponudili Bluesi. U međuvremenu na White Hart Laneu došlo je, po svemu sudeći, do ozbiljnog zaokreta, ideja da transferiraju Luku i dovedu neka druga rješenja više im se ne čini mrskom. Da Modrić ide kazao je prije nekoliko dan i Vedran Ćorluka.

Treneri se u Chelseaju mijenjaju, no on ostaje meta. To govori da nije prvenstveno izbor menadžera nego Abramoviča i njegovih skauta.

Transfer nije dogovoren prošloga ljeta, kako bi netko možda pomislio, budući da se to znalo događati u nekim drugim sličnim pričama. Cristiano Ronaldo tako nije “odlepršao” iz Manchestera Uniteda u Real 2008., kad je najavio i želio, ali je sve utanačio za 2009. godinu.

U ovom slučaju aktualiziralo se ponovno ne tako davno, a iz Modrićeva kruga čujemo da je on u “filmu Chelsea”. Samo prije toga treba na što bolji način završiti sezonu u klubu čiji dres nosi četiri godine. Luka je vrlo blizu Stamford Bridgeu. Bliže nego lani.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 08:32