Joško Ponoš / Cropix
'MISTER STRPLJENJE'

Ahmad brani brata: Piše se loše o Anasu, a on igra dobro. Samo ga neće gol...

Nije lako čekati šansu, ali kod Balakova češće igram. Istra? Kvalitetna ekipa s isto takvim trenerom. Bit će vrlo zahtjevno gostovanje - najavio je Ahmad
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 12. kolovoz 2011. 10:55

Ahmad Sharbini ili 'Mister Strpljenje', kako ga je titulirao klupski galsnogovornik Ante Bilić zbog dugog vremena čekanja na status prvotimca. Ozljedom Vukušića ponovno je Ahmad Sharbini prvi izbor u napadu.

- Nije lako čekati šansu, ali kod Balakova češće igram. Istra? Kvalitetna ekipa s isto takvim trenerom. Bit će vrlo zahtjevno gostovanje - najavio je Ahmad, koji se često odaziva na druženja u plavom salonu s novinarima za razliku od brata Anasa kojeg nema mjesecima.

- Znam da svi očekuju najviše od Anasa, ali neće ga pogodak u zadnjim utakmicama. Igra dobro, možda ne onako dobro koliko se očekuje od njega, ali opravdat će Anas dovođenje u Hajduk.

Otkrio je pritom Ahmad i zašto se Anas ne pojavljuje u medijima. Od travnja, već puna četiri mjeseca, nije prozborio nijednu riječ u medijima...

- Ljut je Anas na novinare. Koje? Sami će se prepoznati. Sada je bolje da se ne pojavljuje u medijima nego da se koncentrira na igru. Šest je utakmica odigrao u nizu, protiv Rijeke je bio i malo umoran.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 06:34