foto: Marko Pjaca Instagram
STRADALA KLJUČNA KOST

Ako je odahnuo Pjaca, može i Hrvatska: 'Kakvih šest tjedana? Bit ću spreman i ranije!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 18. ožujak 2016. 21:32

Marko Pjaca jučer je operiran, a kroz šest tjedana trebao bi se vratiti na teren.

- Još osjećam bol što je normalno nakon operacije, ali dobro sam. Liječnici su zadovoljni kako je sve prošlo, pa sam i ja potpuno miran - kazao je Pjaca nakon operacije slomljene ključne kosti.

Dinamov reprezentativni napadač ne nudi negativističke misli...

- Nije to velika stanka. Naravno da je šteta zbog trenutka, veselio sam se nedjeljnom derbiju i reprezentativnim utakmicama koje su slijedile, ali najvažnije jest da neću imati dugu stanku. Kroz dva tjedna bih već trebao početi lagano trčati, a prije toga ću voziti bicikl. Ubrzo ću raditi i vježbe s loptom, tako da mislim da će mi brzo proći vrijeme oporavka. Jedva čekam povratak na travnjak...

Neće gledati snimku

Prisjetio se trenutka kad se dogodila nesreća na Poljudu, pada koji je uzrokovao lom.

- Bio sam u prodoru, nakon toga sam izgubio ravnotežu i pao. Odmah sam znao da je puknulo, jer sam osjetio snažnu bol čim sam pao na tlo. Nisam pogledao snimku, a da budem iskren, nemam neku veliku želju. Rekli su mi suigrači i prijatelji koji su gledali televiziju da sam baš nezgodno pao i da se odmah vidjelo na nije dobro. Nisam igrač koji bi bez veze ležao na travi.

Na pitanje hoće li biti spreman za Europsko nogometno prvenstvo u Francuskoj, Pjaca je odgovorio.

- Europsko prvenstvo nije upitno i naravno da ću biti spreman! I prije početka Eura, a kamoli samog natjecanja. Ipak, prije toga se želim vratiti i pomoći suigračima obraniti duplu krunu, a nakon toga je na redu - Euro i Francuska! Liječnici kažu šest tjedana, bit ću spreman krajem travnja. Nadam se i ranije, ali neću žuriti - zaključio je optimistično Pjaca.

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANU SPORTSKIH NOVOSTI!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 11:57