Nikola Pašalić zabija golčinu s centra

 SCREENSHOT: VIDEO
KAKAV POTEZ

VIDEO: Golčina sezone iz hrvatske pete lige. Majstor je s centra vidio što radi vratar, a ostalo je povijest

Ovaj gol je došao kao šlag na tortu utakmice u kojoj smo vidjeli još dva lijepa gola
Piše: SNObjavljeno: 07. svibanj 2023. 16:55

Zaželjeli ste se fantastičnih golova? Trebali ste onda biti na utakmici 1. ŽNL Splitsko-dalmatinske između Jadrana i Primorca gdje su pala tri sjajna gola od kojeg je posljednji uistinu prava golčina kakva se ne viđa često.

Primorac je došao u vodstvo lijepim golom Ante Baraća s nekih 17-18 metara od gola da bi Toni Bušelić izjednačio fantastičnim udarcem iz slobodnog udarca. Jadran je do vodstva došao nakon što je Leonardo Pandža mirno završio lijepu akciju svoje momčadi da bi Nikola Pašalić postigao spektakularni gol za konačnih 3:1.

Primio je Pašalić loptu na centru, vidio da je vratar Primorca izašao s gola, namjestio se na udarac i praktično s centra lobom postigao pravu golčinu.

Gol su vidjeli malobrojni gledatelji u Tučepima, ali srećom su kamere zabilježila ovaj prekrasan pogodak kojeg možete pogledati od 5 minute i 35 sekunde sažetka utakmice kojeg je napravila Makarska Televizija. Pogledajte, naravno, cijeli sažetak jer se definitivno isplati. Pa neka netko kaže da se ne isplati pratiti petoligaški nogomet.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. svibanj 2024 22:23