Siniša Đurić

 SOFA SCORE
SOFASCORE NAGRADILA

VIDEO: Ma tko kaže da nema golčina u hrvatskim nižim ligama? Pogledajte ova tri čuda iz prošle sezone

SofaScore je priredila natjecanje za najljepši niželigaški gol sezone, a sada su poznati i pobjednici.
Piše: SNObjavljeno: 22. kolovoz 2022. 12:16

Prvo SofaScore natjecanje za najbolji niželigaški gol sezone završilo je pobjedom nogometaša NK Prečkog, Siniše Đurića, čiji je sjajni pogodak u susretu protiv Zagreba osvojio većinu glasova fanova u konkurenciji od 189 prijavljenih golova.

U tijesnoj borbi za konačnu pobjedu našla su se tri niželigaška gola: pobjednički gol Siniše Đurića iz NK Prečko, drugoplasirani gol Petra Tomića iz kluba HNK Jadran s Hvara te trećeplasirani gol Petra Prgovečkog iz ŠNK Lunjkovec.

1. Siniša Đurić NK Prečko

2. Petar Tomić, HNK Jadran

3. Petar Prgovečki, ŠNK Lunjkovec

Siniša je ovim izvrsnim pogotkom svom klubu osigurao nagradu u obliku sportske opreme u vrijednosti 10.000 kuna, koju im je uručio suosnivač SofaScorea, Ivan Bešlić.

“Unatoč tome što se na globalnoj razini SofaScore ističe kao važan igrač u svijetu praćenja sportskih statistika, ponosno podupiremo hrvatski sport - a to svakako uključuje amaterski i niželigaški sport. Prijavljeno je gotovo 200 izvrsnih golova, a uvjereni smo da će prijave stizati u još većem broju u idućoj sezoni.” izjavio je Bešlić. “Želimo svim ligama pružiti tretman velikana, zato ove godine nastavljamo s poboljšanjima na našem proizvodu SofaScore Editor putem kojeg korisnici mogu unositi podatke o svim lokalnim i amaterskim ligama koje žele vidjeti real-time na našoj aplikaciji SofaScore.“

Natjecanje za odabir najboljeg niželigaškog gola tjedna nastavlja se i dalje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 06:38