Damir Krajac / CROPIX
NIŠTA OD KINE

ANAS SHARBINI NE ODLAZI S KANTRIDE 'Zbog Rijeke bih odbio i veliki Real Madrid'

Piše: ArhivaObjavljeno: 09. veljača 2015. 13:38

Na Kantridu je proteklih dana stigla ponuda iz Kine za Anasa Sharbinija , ali 'desetka' Riječana odlučila je ostati pod stijenama.

Sharbini se nakon četverogodišnjeg izbivanja prometnuo u jedan od ključnih dijelova momčadi koja je 2014. godinu obilježila epitetom ponajbolje u povijesti Rijeke.

- Ova priča s ponudom iz Kine sada je za mene završila, koncentriran sam na Rijeku i iduću Kup utakmicu protiv Lokomotive. Siguran sam da možemo do pozitivnog rezultata već u prvoj utakmici, samo moramo imati pravi ulaz u utakmicu. Igramo doma, imat ćemo publiku uz sebe, a sudeći prema brojci na Opatiji vjerujem da će atmosfera biti sjajna i u srijedu - kazao je Anas Sharbini za službenu stranicu NK Rijeke.

- Rijeka je u mom životu nešto posebno, pogotovo sada kada se oko kluba događaju lijepe i pozitivne stvari. Želim biti dio ove priče sada kada se gradi trening kamp, stadion, kada je atmosfera u svlačionici sjajna a suigrači toliko pozitivni da se u ovom trenutku ne vidim u nekoj drugoj sredini. Možda će nekome zvučati smiješno, ali mislim da bih odbio i Real Madrid s obzirom na to koliko se veselim svim uspjesima Rijeke i osjetim povjerenje predsjednika i trenera što mi jako puno znači. Zbog svega toka nikada nisam bio sretniji.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 04:23