Drago Sopta / Cropix
ZAMJENA ZA GROBNIK

Anas: To što sam napravio nije ništa loše; Kalinić: Jednostavno mu je 'došlo'

Nije koncentriran na utakmicu i nema razloga voditi ga u Zadar. Mogao bi sjediti na klupi, ali to nema smisla ako već nije koncentriran na dvoboj - objasnio je Vučević
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 05. ožujak 2011. 10:25

Anas Sharbini danas neće igrati u Zadru, a usto će Hajduku platiti čak 40.000 kuna kazne. Ogriješio se mladi igrač o brojna pravila ponašanja tako što je jučer uoči jutarnjeg treninga crnog Golfa GTI, “zvijer” od oko 250 konjskih snaga, inače vlasništvo Danijela Subašića, testirao odvezavši krug atletskom stazom stadiona na Poljudu!

- Nije koncentriran na utakmicu i nema razloga voditi ga u Zadar. Mogao bi sjediti na klupi, ali to nema smisla ako već nije koncentriran na dvoboj - objasnio je Vučević svoju odluku i naglasio:

- Kada je disciplina u pitanju, nema popusta ni za koga. Čim sam doznao o čemu je riječ, odmah sam ga potjerao.

Njegov manevar nije ostao neprimjećen, brzo je za vožnju doznao Vučević. Kazali su mu atletičari koji se nisu mogli načuditi kuda je najskuplji igrač Hajduka vozio. Trener Bijelih je odmah otišao do Anasa te mu je samo kratko kazao:

- Javi se sportskom direktoru, danas ne treniraš, sutra ne igraš!

- Dobro - odgovorio je Anas i uputio se prema uredima na drugom katu stadiona.

Tamo je Sharbini dao svoju obranu, ili bolje kazati negirao da je počinio “prekršaj”.

- Pa što sam napravio, nije to ništa loše - zbunjeno je Anas slijegao ramenima na “saslušanju” pred sportskim direktorom Ivicom Kalinićem te predsjednikom Hajduka Josipom Grbićem.

- A što ću kazati... nije dobro. Pitajte trenera za ostalo - samo nam je dobacio Anas koji je napuštao stadion dok su njegovi suigrači trenirali. Odvezao se opet Subašićevim Golfom.

- A je, malo smo se zamijenili - potvrdio je Anas.

Štur na riječima bio je i sportski direktor Kalinić.

- Neozbiljno se ponašao, ispričat će se ekipi. Nije znao objasniti postupak, jednostavno mu je “došlo”“. Svjestan je što je napravio, kaže da se takvo što neće ponoviti - tvrdi Kalinić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 18:23