Vladimir Dugandžić/CROPIX
FAZA PRIVIKAVANJA

Ante Rebić: U Fiorentini govore kako su zadovoljni, nitko ne spominje posudbu

Znam da moram biti strpljiv, klub će dozirati moje nastupe i oni znaju kako se to radi. Siguran sam da će doći moje vrijeme - nastavlja mladi Imoćanin
Piše: Vedran PavičićObjavljeno: 27. prosinac 2013. 22:05

Iza Ante Rebića je polusezona privikavanja na novi klub, u Fiorentini još nije pokazao o kakvom se talentu radi, ali vrijeme radi za njega. Ovih je dana u Splitu odnosno Imotskom, kratak odmor od nogometa provodi s obitelji i prijateljima, a našao je vremena i da nastupi u Splitu na revijalnom turniru Četiri kafića.

- Navikavam se na uvjete u Italiji, prva dva mjeseca je bilo malo teže, ali polako svladavam jezik i život u Firenci. Posjetili su me prijatelji, bio je i moj bivši suigrač Ante Erceg pa mi je bilo lakše u posljednje vrijeme - kaže Rebić o životu u Firenci.

Suparnici u Serie A ga još nisu dobro upoznali, mlad je igrač, a konkurencija koju predvodi prvi strijelac lige Giuseppe Rossi je iznimno jaka. No, ne brine to Rebića, Fiorentina je njegova budućnost i nedavne priče da bi mogao na posudbu po njemu nisu utemeljene.

- Rekli su mi da su zadovoljni kako radim te da tako nastavim. Prilika će doći, nitko nije spominjao posudbu. Znam da moram biti strpljiv, klub će dozirati moje nastupe i oni znaju kako se to radi. Siguran sam da će doći moje vrijeme - nastavlja Rebić.

Njegovo vrijeme već je došlo u reprezentaciji Hrvatske, Niko Kovač dobro zna što može mladi napadač. Naročito jer u prvoj utakmici SP-a neće biti Marija Mandžukića.

- Budemo li svi spremni i zdravi vjerujem da će rezultat doći. Izbornik će odlučiti tko će igrati, rano je o tome govoriti. Znamo da nam je skupina teška, znamo kakav je Brazil favorit, ali pokušat ćemo izboriti drugi krug - poručuje Rebić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. svibanj 2024 04:24