Vlado Kos/ CROPIX
CIBALIA U OFENZIVI

Arbitraža Strahonje poslana Fifinom šefu sudaca: 'Neka Busacca vidi kako se tu sudi'

Pregledom snimke nedvojbeno smo ustvrdili da za nas nije dosudio evidentan kazneni udarac, da je za Hajduk dosudio nepostojeći kazneni udarac - kaže Petar Šimić
Piše: damir begovićObjavljeno: 20. rujan 2011. 11:17

Nije ostalo sve samo na usmenoj predaji, iz Genscherove 10b su prema mjerodavnima u HNS-u uputili i pismenu žalbu na prošlosubotnju arbitražu Marija Strahonje.

- Pritom smo i specificirali sve pogreške koje je Strahonja načinio na našu štetu. Pregledom snimke nedvojbeno smo ustvrdili da za nas nije dosudio evidentan kazneni udarac, da je za Hajduk dosudio nepostojeći kazneni udarac, da je bezrazložno ponovio prvi kazneni udarac Anasa Sharbinija te da je u skladu s navedenim bitno i izravno utjecao na konačni rezultat - izvijestio je Cibalijin predsjednik Petar Šimić.

Vinkovčani neće stati samo na žalbi, idu i korak dalje; snimku spornih detalja poslali su na adresu Massima Busacce, predsjednika Fifinog odjela nogometnih sudaca!

- Strahonja je sudac s međunarodne liste, pa nema ništa normalnije od toga da se i izvan granica Hrvatske pronese glas o njegovoj arbitraži. Zanima nas pritom odgovor na pitanje može li sudac koji tako grubo griješi i dalje nositi FIFA-inu značku.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 14:20