DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
POVRATAK NA MAKSIMIR?

Argentinici se raspisali: On je već dugo velika želja Dinama, Modri žele vratiti bivšeg kapetana!

Klub ga odbija prodati obizirom da već u petak počinje nova sezona
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 11. veljača 2021. 16:01

Zanimljiva vijest iz Argentine, tamošnji mediji pišu da je Dinamo opet Racingu poslao ponudu za Leonarda Sigalija. I da je njegov klub tu ponudu odbio, ali da je moguća i nova, koja bi mogla 'presuditi' i 34-godišnji stoper mogao bi se vratiti u Hrvatsku.

Nismo za tu informaciju dobili potvrdu iz Maksimira, ali zna se da je Sigali prošlog ljeta također bio Dinamova meta, čak se pričalo da je vrlo blizu povratka, međutim, Racing je tada potpuno stopirao tu mogućnost. No, promijenilo se to što Sigaliju ugovor istječe 30. lipnja pa bi on mogao bilo kamo, pa i u Dinamo, doći kao slobodan igrač, ali Racing ga odbija sad prodati, s obzirom da u petak starta nova sezona u Argentini i klub ga neće moći nadomjestiti ako sad ode.

image
GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix

Sigali je, dakle, već dugo bio Dinamova želja, on nikad i nije imao ništa protiv povratka u Zagreb, u cijeloj priči jedino je pitanje koliko Sigali doista treba i može pomoći Dinamu. Uza svo dužno poštovanje za lijepe godine u Maksimiru gdje je bio primjer i igrački i ljudski, pitanje je koliko u tim godinama Sigali može ponuditi Dinamu koji se i iduće godine namjerava ozbiljno boriti i na europskim razinama.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 06:34