Jure Mišković / Cropix
KLAUZULA U UGOVORU

AUTOGOL! Hrvoje Vejić bi za svaki bod u Primorcu trebao dobiti 1000 eura bonusa

Naravno, postoji mogućnost da ga trener ne stavi u igru, ali onda se postavlja pitanje zašto ga je Maleš poslao u Primorac, kada je mogao trenirati na terenu Dalmatinca
Piše: Mario VelićObjavljeno: 15. veljača 2012. 14:20

Hajduk sigurno neće zagorčati život Balakovu dođe li ponuda Herthe, no zagorčao je život - Hrvoju Vejiću. Kako god, čini se da bi mogao i on njima. Iskusni stoper po kazni je poslan u Primorac 1929 iz Stobreča, primat će svoju plaću koju zaslužuje po ugovoru s Bijelima, a bude li kod trenera Davora Mladine igrao, potraživat će i nešto više od toga.

Naime, Vejić u ugovoru ima klauzulu po kojoj za svaki osvojeni bod ima 1000 eura bonusa! Nije pri tome bitno odrađuje li on svoje obveze u dresu Hajduka ili Primorca, on naredbe klupske uprave poštuje, pa se nada da će i oni ispuniti svoj dio ugovornih stavki. Naravno, uvijek postoji mogućnost da ga trener ne stavi u igru, bilo je u povijesti takvih primjera kada su igrači ostajali na klupi kako ne bi ostvarili nastup koji bi im donio ugovorne bonuse. No, onda se postavlja pitanje zašto ga je Maleš poslao u Primorac, mogao je i na terenu Dalmatinca, gdje je ranije radio s otpisanima, trenirati, a ne igrati.

Vejiću Hajduk nema što zamjeriti, ne smije se zaboraviti da je on prvi pružio ruku klubu pristavši na smanjenje ugovora, no zato očekuje da će Bijeli ono na što su se obvezali i ispuniti. Nije njegova krivica što je razvoj događaja doveo do ovako apsurdne situacije.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 02:17