Ronald Goršić/CROPIX
SLAVLJE U SVLAČIONICI

Badelj: Sada mi je malo žao što odlazim...; Kelava: Želim Bayern u skupini!

'Kada je sudac odsvirao kraj, pao mi je kamen sa srca, bio je to znak da smo napravili veliki posao, Dinamo će drugu godinu zaredom igrati Ligu prvaka!'
Piše: Branko VekićObjavljeno: 29. kolovoz 2012. 01:56

Mala skupina Dinamovi navijača je pozdravila svoje ljubimce povicima 'Liga prvaka,liga prvaka', čuli smo kako su uzvikivali ime kapetana Milana Badelja, koji već sutra kreće put Hamburga.

- Kada je sudac odsvirao kraj, pao mi je kamen sa srca, bio je to znak da smo napravili veliki posao, Dinamo će drugu godinu zaredom igrati Ligu prvaka. U ovom trenutku kada narod u Hrvatskoj teško živi, ovo im dođe kao malo olakšanje.Čestitam suigračima, stručnom stožeru, vodstvu kluba i navijačima. Ostaje mi žal da neću igrati za Dinamo...

Ivan Kelava još je jednom potvrdio da se radi o izvrsnom vrataru,nije imao puno posla ali je pokupio dvije tri neugodne lopte ,unosio je sigurnost u obranu .

-Mislim da smo zasluženo eliminirali Mariborčane, koji su bili korektan i dostojan suparnik. Presudilo je naše rano vodstvo, nakon gola Tonela odradili smo do kraja utakmicu rutinski i dokazali da nam je mjesto u Ligi prvaka. Žao mi je da nas napušta Miki, nedostajat će nam ne samo na travnjaku nego i izvan njega. Što se tiče ždrijeba, moja jedina želja je da dobijemo Bayern u skupini.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. svibanj 2024 08:05