Ante Čizmić / Cropix
PROBLEMI NA POLJUDU

Balakov bez prvog napadača: Vukušić pauzira mjesec dana! Upitan i nastup protiv Dinama

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 09. kolovoz 2011. 18:58

Ante Vukušić mjesec će dana izbivati s travnjaka, javlja Slobodna Dalmacija . Zbog ozljede stopala zarađene u nedjeljnom susretu protiv Rijeke kada je morao biti zamijenjen na poluvremenu napadač Hajduka i prošle sezone najbolji strijelac ‘bijelih’ morat će pauzirati oko mjesec dana pa će sasvim sigurno uz prvenstvene oglede s Istrom !961 i Zagrebom preskočiti i gradski derbi protiv Splita na Parku mladeži 27. kolovoza.

Pod velikim upitnikom je i Vukušićev nastup na derbiju s Dinamom 10. rujna na Poljudu (između utakmica sa Splitom i Dinamom je pauza zbog obveza reprezentacije), ako se i oporavi Vukušić na vrijeme pitanje je na kojoj će biti razini pripremljenosti za najveći test svoje momčadi u prvom dijelu sezone.

Nalazi magnetske rezonancije napravljene u ponedjeljak poslijepodne u šibenskoj poliklinici ‘Vita’ koji su danas stigli u klub nisu se sigurno svidjeli treneru Hajduka Krasimiru Balakovu.

Dvadesetogodišnji Vukušić u tri je prvenstvena kola dvaput našao put do suparničke mreže, najavio povratak u prošlosezonsku golgetersku formu, no ozljeda će mu biti veliki korak unatrag.

- Vukušić je dobio jak udarac u petu metatarzalnu kost. Ništa nije slomljeno, ali će pauzirati mjesec dana. Nakon tri tjedna trebao bi se ponovno priključiti radu s ostatkom momčadi, a dotad će održavati fizičku kondiciju plivanjem, fitnesom i laganim vježbama koje bude mogao raditi - pojasnio je klupski glasnogovornik Ante Bilić.

Inače, jutros se u projekt Naš Hajduk učlanio Ljubo Miličević kao prvi od igrača Hajduka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 04:20